Notícies
26 de gener del 2015
El Consell Nacional del PSC ratifica Fonxo Blanch com a cap de llista a Altafulla
Jordi Solé per Torredembarra, Antonio López pel Catllar, Josep Maria Santamaria per la Pobla de Montornès, i Montse Muñoz per Creixell
El Consell Nacional del PSC ha aprovat aquest dissabte al matí els candidats socialistes del Tarragonès. Fonxo Blanch ha estat ratificat com a alcaldable de la formació a Altafulla, tot i que es presentarà als comicis municipals sota les sigles de Llista Oberta per a Altafulla, una llista blanca del PSC. Blanch ha explicat que simplement es tractava d’un tràmit, i ha recordat que els membres de l’agrupació ja van celebrar dues primàries, unes al juliol i les altres al desembre.

Un cop ratificat com a candidat, ara és moment de configurar la llista. Assegura que “van pel bon camí”, tot i que reconeix que falta garantir la paritat de gènere. Ha volgut aclarir que la formació “no esdevé cap pacte ni amb el PP ni amb Ideal”. En aquest sentit, ha demanat a la resta de formacions altafullenques “no intoxicar, no fer falses difamacions, i no crear mal antecedents en la campanya”.

Aquest dissabte la direcció nacional del PSC ha aprovat per unanimitat els candidats de 104 pobles i ciutats de tot Catalunya. Al Baix Gaià, també s’han fet públics els noms de Jordi Solé per Torredembarra, Antonio López pel Catllar, Josep Maria Santamaria per la Pobla de Montornès, i Montse Muñoz per Creixell.
Fonxo Blanch, alcaldable de Llista Oberta per a Altafulla
Fonxo Blanch, alcaldable de Llista Oberta per a Altafulla
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla