Notícies
26 de gener del 2015
Fèlix Alonso, proclamat cap de llista per Alternativa Altafulla
En el procés de participació obert a la ciutadania, han estat 133 les persones que hi ha votat a favor dels 140 vots emesos
Fèlix Alonso ha estat proclamat de nou cap de llista d’Alternativa Altafulla. Amb un 95% de vots favorables en les primàries obertes a la ciutadania mitjançant el vot telemàtic i presencial, l'actual alcalde d'Altafulla, tornarà a encapçalar la sessió local.

Més enllà dels resultats, Fèlix Alonso ha destacat el caràcter “novedós” de la iniciativa, que demostra –segons ha afirmat- que “no li hem de tenir por a la democràcia”. L'objectiu de Fèlix Alonso és ben clar: “tornar a guanyar per tercera vegada consecutiva les eleccions municipals”.

Del 14 al 21 de gener tothom que va sol·licitar-ho va poder exercir el vot per internet i els dies 22, 23 i 24 la gent ha pogut votar en taules instal·lades al carrer. Totes les persones empadronades a Altafulla, fossin o no afiliades a AA, han pogut votar.

Fet el recompte, el resultat definitiu ha estat de 140 vots emesos, amb 133 vots a favor de Fèlix Alonso, 1 en contra, 1 en blanc, i 5 nuls. Un cop definit el cap de llista, el proper pas és confeccionar la resta de la llista i aprovar el programa per al període 2015-2019.
Fèlix Alonso, alcaldable d'AA
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla