Notícies
Foto: ACN
18 de juliol del 2017
Trobat un nen de 8 anys perdut a la platja d’Altafulla
La Policia Local l’ha localitzat a Consolat de Mar
La Policia Local ha intervingut aquest dilluns en la cerca d’un nen de 8 anys que s’ha perdut a la platja d’Altafulla. L’infant ha sigut localitzat a Consolat de Mar i ha sigut traslladat a casa. Al no haver-hi ningú a l’habitatge, han hagut d’esperar fins poder contactar amb els seus avis.

Des del Servei de Socorrisme i la Policia Local es recomana que, per evitar aquests casos, els pares i les mares o els tutors de menors d’edat, demanin les polseres identificatives per als nens i les nenes amb què disposen els socorristes de la platja d’Altafulla.

Aquestes polseres identificatives per a nens i nenes es pot anotar el seu nom i un telèfon de contacte per poder localitzar els familiars o responsables en cas que es perdin.
Recorden que és molt important posar als infants les polseres identificatives quan es vagi a llocs o esdeveniments on hi hagi una gran concentració de persones, com festes majors, concerts, festivals, parcs temàtics i aquàtics, piscines, desfilades o altres espectacles massius.

Les polseres són reutilitzables i permeten anotar el nom del nen o la nena i un telèfon de contacte de la persona responsable en cas que el nen es perdi. Un cop acabat l’esdeveniment, el nen es pot treure la polsera i guardar-la per un altre dia quan assisteixi a altres activitats amb molta concurrència de gent.
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla