Notícies
30 de setembre del 2014
Obertes les inscripcions a la III Jornada de Comunicació Local 2.0 d’Altafulla del proper 18 d’octubre
Els grans noms del programa d’enguany són Miquel Àngel Violán i Toni Aira, que s'encarregaran de les ponències principals
Una edició que enguany porta per títol ‘Quan arriba la crisi’. Segons el director de la jornada, Jordi Salvat, una temàtica que funcionarà de fil conductor. Va dirigida especialment a professionals de la comunicació, a tècnics municipals, a responsables polítics, i a estudiants. Es dedicarà especial atenció a com evitar aquestes situacions, com gestionar-les en cas que es produeixin, i com convertir una crisi en una oportunitat.

Tall de veu. Jordi Salvat

El ritme d’inscripcions, ara per ara, és lent. De moment hi ha pocs inscrits, tot i que des de l’organització esperen que es vagi incrementant els nombres en les properes setmanes. Hi ha temps per apuntar-se fins el 16 d’octubre, a un preu de 40 euros. Aquelles persones que ho facin abans del dia 10 tindran un descompte de 5 euros, i el preu per als estudiants i per als professionals en atur serà de 35 euros.

Tall de veu. Jordi Salvat

La jornada comptarà amb especialistes, tècnics del món local, periodistes i polítics que utilitzen les xarxes socials en el seu dia a dia. Els grans noms són Miquel Àngel Violán i Toni Aira, que s'encarregaran de les ponències principals. Canvis d’última hora són la incorporació al programa de Núria Escalona, que oferirà la píndola ‘Novetats a tenir en compte en les xarxes socials’; i de Núria Iglesias, cap de l’Àrea d’Informació i Comunicació dels Bombers de la Generalitat, qui completarà la taula rodona ‘Com actuar en les organitzacions davant una crisi 2.0?’.

Enguany la jornada canvia de dia i passa de celebrar-se entre setmana a desenvolupar-se el cap de setmana. Les intervencions tindran lloc des de les 9 del matí fins dos quarts de 6 de la tarda.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla