Notícies
Foto: Arxiu
21 de febrer del 2017
Les farmàcies d’Altafulla se sumen a la 10a edició de la Jornada de Recollida de Medicaments
La iniciativa solidària se celebrarà el proper 4 de març de la mà de l’ONG Banc Farmacèutic, amb l’objectiu d’ajudar les entitats que ho necessiten
L'ONG Banc Farmacèutic impulsa la 10a edició de la Jornada de Recollida de Medicaments, que es durà a terme el proper 4 de març arreu de l’Estat espanyol. Les farmàcies d’Altafulla Susanna Domingo i Altafulla Mar tornaran a participar en l’acte solidari per tal d’ajudar a les entitats que ho necessitin.

Susanna Domingo, propietària de la farmàcia Susanna Domingo del municipi, ha explicat a Altafulla Ràdio en què consisteix aquesta jornada anual de recollida de medicaments. Són els clients de l’establiment els que fan les aportacions que, posteriorment, es donaran a les entitats amb què col·labora el Banc Farmacèutic.

Aquesta Jornada de Recollida de Medicaments es realitza per cobrir necessitats concretes i reals de les persones sense recursos que formen part de les entitats, per aquest motiu, com afirma Susanna Domingo, “les farmàcies no es lucraran a través d’aquesta jornada sinó que s’aconsegueix una col·laboració per part dels clients”.

S’espera que la jornada presentada per l’ONG Banc Farmacèutic continuï tenint l’èxit dels anys anteriors al municipi, ja que, a dia d’avui, les farmàcies d’Altafulla ja s’han sumat a aquest acte solidari.
Susanna Domingo, propietària de la farmàcia Susanna Domingo
Susanna Domingo, propietària de la farmàcia Susanna Domingo
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla