Notícies
03 de febrer del 2017
Últim dia per inscriure’s al Carnaval 2017 d’Altafulla
A hores d’ara, hi ha apuntades cinc carrosses i quatre comparses
La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla tanca aquest divendres el període d’inscripcions per participar al Carnaval 2017. A hores d’ara, hi ha apuntades cinc carrosses i quatre comparses. Aquelles agrupacions que en vulguin prendre part poden inscriure’s de forma presencial a la recepció de l’Ajuntament, o bé mitjançant el correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org.

L’odre de sortida ja es va definir durant la reunió informativa de finals de mes de gener. En cas de produir-se noves incorporacions, s’aniran afegint al final de la rua per ordre d’inscripció.
Un dels requisits per optar a la subvenció econòmica és que com a mínim el 60% dels membres siguin d’Altafulla. Una premissa que condiciona les agrupacions que provenen d’altres municipis, que, enguany, rebran 50 euros per la seva participació. Les carrosses que compleixin el requisit de participació i que assisteixin a les diferents activitats que s’organitzen des de la Comissió de Festes rebran 450 euros, mentre que les comparses en rebran 175 euros. N’ha avançat més detalls la regidora responsable, Montse Castellarnau.

El programa donarà el tret de sortida el Dijous Gras 23 de febrer amb l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes i el tradicional Concurs de Truites. Les rues tornaran a celebrar-se el dissabte a la nit i el diumenge a la tarda, i el Dimecres de Cendra 1 de març serà de nou l’encarregat d’acomiadar la festa i donar pas al temps de Quaresma.
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades