Notícies
07 de gener del 2015
Més d’un centenar d’infants d’Altafulla reben els seus regals a casa de la mà dels Reis Mags d’Orient
La Comissió de Festes treballa ja en la programació de Carnaval, que se celebrarà els propers 14 i 15 de febrer
Més d’un centenar d’infants d’Altafulla han rebut a casa aquest Nadal els seus regals de Reis. Ses Majestats han visitat llar per llar els més menuts de la vila, acompanyats dels seus patges i de les desenes de voluntaris que han col·laborat en el repartiment. És el tercer any consecutiu que la regidoria de Cultura i Festes aposta per aquesta iniciativa, que cada any rep una millor acollida per part de les famílies del municipi.

La cavalcada va iniciar la sortida a les 6 de la tarda des del carrer Via Augusta, i , enmig d’una pluja constant de caramels, va finalitzar a la plaça del Pou.
L’alcalde, Fèlix Alonso, i el regidor de Festes, Jordi Molinera, van ser els encarregats de rebre’ls. Després de la protocol·lària salutació de Ses Majestat, Baltasar va llegir una carta de salutació en el seu idioma natal. El traductor va ser el batlle que va transmetre els desitjos del rei d’Orient. En acabar, els van lliurar les claus de la vila perquè poguessin iniciar el repartiment.

La pluja de caramels des del balcó, va precedir a la recepció a peu de plaça. Tres trons, envoltats dels respectius patges, acollien a cada rei per atendre a tot aquell que encara li calgués lliurar la carta o que volgués saludar i fotografiar-se amb cada màgic monarca.

Posat el punt i final a la darrera activitat del programa de Nadal, la Comissió de Festes ja pensa ara en Carnaval, els propers 14 i 15 de febrer.
Fa dos anys es va plantejar un possible canvi de data per tal de poder assistir altres rues i incrementar l’afluència de públic i participació al municipi. L’any passat, però, des de la Comissió es va decidir mantenir les dates habituals. Una qüestió que enguany podria tornar-se a posar sobre la taula.
Jordi Molinera, regidor de Festes
Jordi Molinera, regidor de Festes
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla