Notícies
04 de gener del 2017
Un jutge obliga l’Ajuntament de Torredembarra a retirar l’estelada i a col•locar la bandera espanyola
El jutjat contenciós també obliga el consistori a col•locar la fotografia del Rei en “un lloc preferent” de la sala de plens
Un jutjat contenciós de Tarragona obliga l’Ajuntament de Torredembarra a retirar l’estelada de l’edifici consistorial i a col•locar la bandera espanyola en el pal oficial. La sentència, que el consistori ha donat a conèixer aquest dimarts, respon a un contenciós administratiu interposat per la Delegació del govern espanyol a Catalunya. Actualment, els pals de les banderes del consistori estan buits i només hi oneja l’estelada al capdamunt de l’edifici.

D’altra banda, un altre jutjat contenciós administratiu de Tarragona també ha resolt, arran d’una denúncia de l’Advocacia de l’Estat, declarar nul de ple dret l’acord del ple de 31 de juliol de 2015 que va acordar col•locar una fotografia del Rei de mida carnet damunt la porta d’accés a la sala de plens, juntament amb una imatge del president de la Generalitat de la mateixa mida. Aquesta segona sentència obliga el consistori a col•locar la fotografia oficial del Rei en “un lloc preferent” de la sala de plens.
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla