Notícies
Foto: Institut d'Altafulla
24 de novembre del 2016
Prop de 260 alumnes de l’Institut d’Altafulla secunden la vaga d’estudiants d’aquest dijous contra les revàlides de la LOMCE
En aquesta ocasió i a diferència de la convocatòria de fa tot just un mes, un dels grups de 1r de Batxillerat sí que ha assistit a classe
Els estudiants de l’Institut d’Altafulla han tornat a sumar-se a la vaga d’aquest dijous impulsada pel Sindicat d’Estudiants (SE) per protestar contra les noves revàlides de la LOMCE.

Prop de 260 alumnes de 3r i 4t d’ESO, i de 1r i 2n de Batxillerat han secundat la convocatòria. En aquesta ocasió i a diferència de l’aturada de fa tot just un mes, un dels grups de 1r de Batxillerat sí que ha assistit a classe. El cap d’estudis del centre, David Gil, ha parlat del seguiment.

La darrera convocatòria va tenir lloc el passat 26 d’octubre, i els estudiants critiquen que des d’aleshores no hi ha hagut cap canvi que faci pensar que s’eliminaran. Els convocants asseguren que “l’única manera que no s’apliquin les revàlides és la seva derogació immediata, amb un nou decret que les anul·li”.
David Gil, cap d'estudis de l'Institut d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'octubre a les 11:00h. des del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Visites a la vil·la romana dels Munts
Matins i tardes de dimarts a dissabte, i diumenge al matí
Informació i reserves al MNAT
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
Visites guiades al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426