Notícies
24 de novembre del 2016
La Fira de Nadal d’Altafulla se celebrarà els dies 9, 10 i 11 de desembre
La mostra s’instal·larà a la plaça de l’Església i a la plaça de Sant Antoni, el divendres i el dissabte en horari de tarda, i el diumenge al matí
La Fira de Nadal d’Altafulla ja té data. La mostra se celebrarà els propers dies 9, 10 i 11 de desembre a la plaça de l’Església i a la plaça de Sant Antoni. Així es va decidir en la reunió celebrada el passat dilluns a l’Ajuntament amb les persones i les entitats que hi volen prendre part. Una trobada que la regidora de Cultura i Festes, Montse Castellarnau, ha qualificat de “molt productiva”.

La fira s’obrirà als visitants el divendres i el dissabte de 6 de la tarda a 9 del vespre, i el diumenge, d’11 del matí a 2 del migdia.

Un cop definida la data, el proper pas ara és seleccionar les parades que hi participaran. A hores d’ara hi ha una trentena de persones i entitats interessades. Una xifra, però, que no poden assumir els dos espais que s’han triat per celebrar la divuitena edició de la mostra.

Altres novetats de l’edició d’enguany seran el concert d’arpes a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música, i diferents tallers per la canalla de la mà del Col·lectiu d’Artesans. Repetirà la cantada de nadales de la Coral Nous Rebrots, i la regidora també treballa perquè puguin oferir una actuació els Grallers d’Altafulla.

El consistori intentarà oferir la major varietat possible de productes. En la selecció, donarà prioritat a l’ordre d’inscripció.
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'octubre a les 11:00h. des del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Visites a la vil·la romana dels Munts
Matins i tardes de dimarts a dissabte, i diumenge al matí
Informació i reserves al MNAT
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
Visites guiades al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426