Notícies
07 d'octubre del 2016
Càritas Altafulla se sumarà a una nova edició del Gran Recapte d’Aliments els propers 25 i 26 de novembre
L’entitat ha fet una crida a la ciutadania a col·laborar en les tasques de recollida i d’emmagatzematge d’aliments
La Fundació del Banc dels Aliments ha iniciat aquest dijous la campanya ‘Necessitem la teva màgia’ amb l’objectiu d’aconseguir 27.500 voluntaris per a la vuitena edició del Gran Recapte, que enguany se celebrarà els dies 25 i 26 de novembre.

Càritas Altafulla tornarà a sumar-se a la nova edició de la iniciativa, i segons ha avançat als micròfons d’Altafulla Ràdio la seva presidenta, Carme Vives, l’entitat també requerirà d’un major nombre de persones voluntàries, que vagi més enllà de les col·laborades habituals. I és que les tasques de la campanya no només passen per les dues jornades de recollida, sinó que el gran volum de feina se centra en els treballs d’emmagatzematge posteriors.

Carme Vives ha fet una crida a la ciutadania a participar-hi, i ha insistit que la presència d’homes que hi col·laborin continua sent una de les principals mancances a nivell de voluntariat.

A nivell català, la campanya d’enguany pretén recollir fins a 5.000 tones d’aliments nutritius de llarga durada, sobretot llet, oli i conserves, a més de sensibilitzar i mobilitzar la població catalana per ajudar a pal·liar la realitat actual de pobresa. Una precarietat que no passa de llarg a Altafulla. Segons la presidenta de Càritas, les provisions a hores d’ara es troben en una situació “força crítica”, sobretot les reserves de llet, un dels aliments més demandats per les famílies usuàries.

Arreu de Catalunya, s’habilitaran 2.500 punts de recollida d’aliments. A Altafulla, Carme Vives confia en què enguany es tornin a sumar a la iniciativa els supermercats Caprabo i Mercadona.
Carme Vives, presidenta de Càritas Altafulla
Carme Vives, presidenta de Càritas Altafulla
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla