Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
29 de juny del 2016
El Festival de Música Independent d’Altafulla, l’Altacústic, ja disposa de nova pàgina web
En el portal www.altacustic.cat es pot consultar des d’aquest dimarts el programa d’actuacions, que se celebrarà del 21 al 23 de juliol
La tercera edició de l’Altacústic ha començat el compte enrere. El Festival de Música Independent d’Altafulla, que enguany farà parada al municipi del 21 al 23 de juliol, ha estrenat aquest dijous la seva nova web, que ja es pot consultar a www.altacustic.cat.

La nova cita arriba enguany amb novetats pel fa que a escenaris i al cartell, que s’amplien respecte les passades edicions.

Enguany seran una dotzena les formacions que en prendran part. El tret de sortida el donarà un artista de la productora Gigmit, encara per concretar (dijous 21 a les 20h a l’Escenari del Castell); i el seguiran Lu Rois amb ‘Cau de Lluna’ (dijous 21 a les 21h a l’Escenari Castell); The Crab Apples amb ‘Hello stranger’ (dijous 21 a les 22h a l’Escenari Castell); Enric Verdaguer amb ‘Moonstruck’ (divendres 22 a les 20h a l’Escenari Placeta); Maria Arnal i Marcel Bagés (divendres 22 a les 21h a l’Escenari Estrella); Pantaleó amb ‘Reina Victòria’ (divendres 22 a les 22h a l’Escenari del Pou); Inspira amb ‘Greta’ (divendres 22 a les 23:30h a l’Escenari del Pou); Judit Neddermann amb ‘Un segon’ (dissabte 23 a les 20h a l’Escenari Placeta); Silvio Álvarez amb ‘Llops de Mar’ (dissabte 23 a les 21h a l’Escenari Estrella); Marion Harper amb ‘Cotton Candy’ (divendres 23 a les 22h a l’Escenari del Pou); i El petit de Cal Eril amb ‘La força’ (divendres 23:30h a l’Escenari del Pou). Un programa que en aquesta edició s’incrementa en dues formacions respecte l’any passat.

Totes les actuacions seran gratuïtes, a excepció del concert que Andrea Motis, Joan Chamorro, i Josep Traver oferiran el dia 22 a un quart d’11 de la nit a la Pallissa de l’Era del Senyor. Té un cost anticipat de 16 euros per persona, en cas de comprar l’entrada a l’Oficina de Turisme d’Altafulla; i de 20 euros, a través del portal www.tarracoticket.cat.
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla