Notícies
20 de juny del 2016
Dóna el tret de sortida la campanya de seguiment de les tortugues babaues
L’Associació Mediambiental La Sínia és una de les agrupacions implicades, amb una vintena de voluntaris
Ha començat, un any més, la campanya de seguiment de les tortugues babaues a les platges de Tarragona. Es tracta d’una espècie protegida que podria venir a la costa tarragonina a posar els ous, tal i com va succeir el 2014.

Diverses agrupacions mediambientals de la zona ja s’han coordinat per encetar aquest seguiment i protecció en cas que fos necessari. Entre elles es troba l’Associació Mediambiental La Sínia, que abraça la zona d’Altafulla i Tamarit, i que ja es troba en fase de “cerca de voluntaris” per realitzar aquest seguiment, mitjançant passeigs nocturns i a primera hora del matí.

Una quinzena de persones ja han contactat amb la coordinadora, Anna Arall, per mostrar el seu interès a adherir-se a aquesta xarxa de voluntariat, i es podrien sumar als voluntaris fixes que periòdicament col·laboren amb aquesta organització. En total, la xifra de persones que agrupi La Sínia podria superar la vintena.

En el cas particular d’aquesta associació la implicació és absoluta, i, a més de la coordinació d’Anna Arall, també compta amb la col·laboració permanent de la biòloga Alba Muntadas per tal de vetllar per la supervivència d’aquesta espècie protegida.

Després de Sant Joan, celebraran una primera reunió informativa més detallada amb tots els voluntaris per tal de dirigir aquests esforços i de realitzar el seguiment de manera òptima.
Anna Arall, coordinadora de voluntariat
Anna Arall, coordinadora de voluntariat
Anna Arall, coordinadora de voluntariat
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla