Notícies
08 de juny del 2016
Altafulla és el primer municipi de la demarcació en adaptar la nova normativa del Pla de Protecció Civil de la Generalitat
El document es troba ara en mans de la Comissió de Protecció Civil de Tarragona, que és qui n’ha de donar el vistiplau definitiu
El ple de l’Ajuntament d’Altafulla aprovava en la darrera sessió ordinària del mes de maig la modificació del Pla de Protecció Civil de la Generalitat. Un punt que tirava endavant per unanimitat i que convertia a Altafulla en el primer municipi de la demarcació de Tarragona en adaptar la nova normativa d’aquest pla del govern català.

El consistori complia fins aleshores amb la normativa vigent, però el canvi de legislació el va obligar a introduir-hi alguns canvis. De fet, ja fa un any que va presentar el seu projecte, del qual en va haver d’adaptar algunes esmenes presentades per la Generalitat.

El regidor de Protecció Civil, Micha Preuss, ha explicat que el document es troba ara en mans de la Comissió de Protecció Civil de Tarragona, que és qui n’ha de donar el vistiplau definitiu.

La nova normativa ha de funcionar com a protocol d’actuació en cas d’emergència al municipi, tant a nivell de responsabilitats com a nivell de logística i d’infraestructures. L’objectiu de l’adaptació és “unificar els diferents plans per facilitar-ne l’actuació”.

Ara fa unes setmanes, l’equip de govern va convocar una Comissió Informativa de Protecció Civil per posar al dia aquestes modificacions. Micha Preuss ha destacat que “són plans que estan en constant evolució, i són prou importants i seriosos com per acordar-los amb totes les forces polítiques amb representació al consistori”.

Actualment, Protecció Civil d’Altafulla compta amb sis persones que hi col•laboren de manera habitual. El seu local s'ubica en un dels baixos del número 16 de l'avinguda Marquès de Tamarit.
Micha Preuss, regidor de Serveis
Micha Preuss, regidor de Serveis
Micha Preuss, regidor de Serveis
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla