Notícies
Foto: L'EINA
06 de juny del 2016
L'EINA d’Altafulla estrena local al carrer Placeta
La formació posa a la venda aquesta setmana els tiquets de la segona edició de la Paellada Popular, que tindrà lloc el proper 18 de juny
L’EINA va deixar a principis del mes de gener el local del carrer de l’Hostal que feia servir com a seu de la formació amb la voluntat de “buscar un local que s’adeqüés a les seves possibilitats econòmiques i que donés resposta a les seves necessitats”. Un espai que s’ubica ara al número 16 del carrer Placeta, i que des de fa uns dies està posant a punt la formació. De fet, ja hi ha celebrat diverses reunions. El portaveu de L’EINA, Jordi Molinera, ha explicat que “cercàvem un espai on desenvolupar la nostra activitat a l’entorn de la Vila Closa per tal d’aportar el nostre granet de sorra a l’hora de donar-li vida”. La voluntat és inaugurar el nou local de forma oficial per Festa Major.

La voluntat és realitzar-hi millores durant els mesos d’estiu. Altres tasques previstes en la seva agenda de cara a les properes setmanes, segons ha avançat Molinera, són el debat intern del projecte de Via Augusta, i la preparació de la campanya electoral. Aquesta setmana també es posen a la venda els tiquets de la segona edició de la Paellada Popular, que enguany tindrà lloc el proper 18 de juny. Es podran comprar a un preu de 10 euros a la Geladeria La Perla.

Més enllà d’aquestes activitats més imminents, L’EINA fa dies que pensa també en els eixos del nou curs polític, que començaran a aplicar a partir del proper mes de setembre. De moment, Jordi Molinera ha assegurat que “en els dos darrers plens municipals hem demostrat la nostra vàlua i que podem ser molt útils a l’oposició defensant els nostres ideals sense haver de ser submisos als ideals d’altres que creuen que poden agenollar-nos”. Ha destacat també que “la gent està molt activa”, i que en la darrera setmana han sumat quatre nous militants.
Jordi Molinera, portaveu de L'EINA
Jordi Molinera, portaveu de L'EINA
Jordi Molinera, portaveu de L'EINA
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla