Notícies
06 de juny del 2016
La 16a Nit de Bruixes d’Altafulla ja és al carrer
L’organització ja ha instal·lat els cartells als tòtems informatius, i el programa d’activitats sortirà d’impremta aquesta setmana. Enguany les novetats seran un ritual especial per Sant Joan, i un Concurs Fotogràfic d’Instagram
Els primers cartells de la 16a Nit de Bruixes d’Altafulla ja s’han pogut veure aquest cap de setmana pels carrers de la vila. Una de les cites més esperades al municipi i que dóna la benvinguda a l’estiu, que enguany se celebrarà els dies 24 i 25 de juny.

Un dels responsables de l’organització, Diego Spano, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que en aquesta ocasió han volgut dedicar especial atenció a les xarxes socials per fer-ne promoció i difusió. Disposen de perfil a Facebook, Twitter, i Instagram, i de moment, l’acceptació està sent més que positiva.

El programa d’activitats, que tornarà a anar encaminat al públic familiar, ja està tancat, i aquesta mateixa setmana sortirà d’impremta. Diego Spano ha destacat la importància de “buscar el costat simpàtic de la festa perquè tothom en gaudeixi”.

Entre les principals novetats d’aquesta setzena edició en destaquen un ritual especial per Sant Joan, a les 12 de la nit a la plaça del Pou; i un Concurs Fotogràfic d’Instagram, que ampliarà el certamen infantil ja existent, que es reedita per segon any consecutiu de la mà del col·lectiu Altafulla Bloc.

Un any més, els assistents podran gaudir de mercat esotèric, de tallers i activitats infantils, oracles, espectacles, dansa, i música en directe.
Diego Spano, coordinador de la Nit de Bruixes
Diego Spano, coordinador de la Nit de Bruixes
Diego Spano, coordinador de la Nit de Bruixes
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla