Notícies
01 de juny del 2016
La pallissa del carrer Vinyet d’Altafulla funcionarà com a espai de coworking passat l’estiu
La primera sessió ha tingut lloc aquest dimarts a l’Ajuntament, i hi han participat una vintena de persones
Una vintena de persones dels àmbits de la sostenibilitat, la fotografia, la perruqueria, l’ortodòncia, i la informàtica s’han reunit aquest dimarts a la tarda a l’Ajuntament en el que ha esdevingut el 1r Coworking Urbà.

L’activitat, emmarcada dins del conveni de col·laboració que manté la regidoria de Comerç i Consum amb l’URV Emprèn, ha anat a càrrec d’Ivan Utgé. Empresaris i emprenedors del municipi i d’arreu del territori han establert sinergies, i han compartit les seves experiències. El regidor responsable, Jaume Sánchez, n’ha fet una valoració molt positiva, i ha explicat que els participants han marxat molt satisfets.

Ha avançat que, un cop finalitzades les obres de rehabilitació de la pallissa del carrer Vinyet, les noves instal·lacions funcionaran com a espai de coworking. La previsió és que els treballs estiguin enllestits passat l’estiu. La voluntat és realitzar-hi sessions periòdiques.

El coworking és una nova manera de treballar que permet que diversos professionals independents de diferents sectors comparteixin una mateixa oficina o un mateix espai de feina, on es fomenta la col·laboració, el treball en un espai comunitari i multidisciplinari, i la feina en xarxa. Un dels atractius de treballar en aquest espai compartit és poder intercanviar experiències, contactes, i, fins i tot, clients.

L’objectiu de presentar a Altafulla aquesta nova manera de treballar és generar un feedback constructiu i cercar els punts en comú que s’hi poden establir.
Jaume Sánchez, regidor de Comerç i Consum
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla