Notícies
27 d'abril del 2016
El Servei Comarcal del Tarragonès i l’Oficina Jove de Reus ofereixen inscripció immediata al programa Garantia Juvenil
A Altafulla, el PIJ ofereix atenció personalitzada cada dos dimarts de 10h a 13h. El servei va a càrrec del tècnic i assessor Miquel Sabaté
La Direcció General de Joventut ha habilitat 30 Oficines Joves (OJ) i Punts d’Informació Juvenil (PIJ) per tal que puguin inscriure els joves al programa europeu Garantia Juvenil de manera automàtica. D’aquesta manera, aquests serveis d’atenció als joves podran realitzar la inscripció al registre de Garantia Juvenil sense requerir un codi d’activació del ministeri d’Ocupació i Afers Socials.

Fins ara, els joves que volien inscriure’s a la Garantia Juvenil i que no disposaven de DNI electrònic o certificat digital havien d’omplir un formulari i presentar-lo al registre públic amb l’objectiu de sol·licitar el codi d’activació.

Posteriorment, el ministeri generava un codi (un usuari i una contrasenya) per a aquell jove, que rebia una part de la informació mitjançant SMS i, l’altra, per correu electrònic. Amb aquestes dades, el jove havia d’iniciar el procés d’inscripció definitiu al programa i, finalment, esperar la resolució del ministeri.

Al nostre territori, els centres que a partir d’ara poden iniciar el procés de manera immediata són el Servei Comarcal del Tarragonès, a Tarragona; i l’Oficina Jove del Baix Camp, a Reus.

La resta d’Oficines Joves i Punts d’Informació Juvenil continuaran oferint els serveis d’informació i assessorament tant per la gestió de codis d’activació com de suport a la inscripció per aquells joves que ho necessitin, a través de la Xarxa d’Impulsors i Impulsores de la Garantia Juvenil.

A Altafulla, el PIJ ofereix atenció personalitzada cada dos dimarts de 10 del matí a 1 del migdia. El servei va a càrrec del tècnic i assessor Miquel Sabaté.
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla