Notícies
27 d'abril del 2016
La regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament d’Altafulla donarà continuïtat a l’oferta formativa
Al maig posarà en marxa un nou nivell del Curs d’Informàtica per a persones grans, i una nova edició del Taller d’Entrenament de la Memòria
La regidoria d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament d’Altafulla, ara encapçalada per l’edil de CDC Xavier Rofas, donarà continuïtat als cursos que l’àrea estava oferint fins ara a la ciutadania. Rofas ha explicat que la seva voluntat és mantenir l’oferta formativa ja que “existeix una resposta i un interès per part dels usuaris”.

La regidoria posarà en marxa el proper mes de maig un nou nivell del Curs d’Informàtica per a persones grans, i una nova edició del Taller d’Entrenament de la Memòria i la Creativitat. Tots dos, cursos subvencionats per a persones majors de 65 anys empadronades al municipi, impartits per professionals de la Creu Roja.

El Curs d’Informàtica de nivell 3 s’impartirà tots els divendres de 4 a 6 de la tarda, del 6 de maig al 22 de juliol, a l’Escola d’Adults de l’Era de l’Esteve. Tindrà una durada de 22 hores, i la seva finalitat és reforçar la introducció general en informàtica cursada l’any passat, reforçar i ampliar coneixements sobre el processador de textos, reforçar i ampliar l’ús del correu electrònic, aprendre a dominar el navegador web i la navegació per la xarxa, i utilitzar les xarxes socials i internet al telèfon mòbil.

Pel que fa al Taller d’Entrenament de la Memòria i la Creativitat, és de caràcter preventiu, i pretén treballar els dos hemisferis del cervell a través de la part cognitiva i la part artística. Va destinat a aquelles persones que encara no pateixen cap símptoma de pèrdua de memòria, o a aquelles que en comencen a tenir algun en una fase molt primerenca. En aquest cas, s’impartirà tots els dijous de dos quarts de 5 a dos quarts de 7 de la tarda a l’Aula de Formació Aldara, del 5 de maig al 14 de juliol.

Per participar en qualsevol d’aquests cursos, les inscripcions han de fer-se efectives a l’Ajuntament d’Altafulla, en horari d’atenció al públic, o a través del correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org.
Xavier Rofas, regidor d'Acció Social
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla