Notícies
21 d'abril del 2016
El veí d’Altafulla Anselmo Vieitez presenta la seva primera publicació ‘Silbando de Cascudo’
Es tracta d’un llibre autoeditat que es vendrà per Sant Jordi a la Fira de l’avinguda Marquès de Tamarit
La primera publicació del veí d’Altafulla Anselmo Vieitez veu la llum aquest Sant Jordi. Es tracta del llibre autoeditat ‘Silbando de cascudo’. Una expressió gallega que l’autor tradueix com “aquell fil musical que t’acompanya mentalment quan penses i quan escrius”. Una expressió peculiar molt utilitzada a la Granxa d’Abaixo, a prop de Pontevendra, on Anselmo Vieitez es va criar, i que desitja que tothom acabi xiulant entre dents.

Es tracta d’un llibre de relats que va començar a escriure “sense cap pretensió, com si fossin contes per a infants, però que van acabar convertint-se en històries de personatges que han anat apareixent al seu cap i que intenten transmetre, a través d’ell, les seves vivències”.
La majoria se situen als anys 50 i 60, i la intenció de l’autor és transmetre “el respecte envers la gent senzilla i humil, la solidaritat entre les persones, i un tractament especial a les dones”.

El que esdevé la seva primera obra editada no seguirà el circuit comercial habitual, sinó que serà ell mateix qui la vengui a la Fira de Sant Jordi de l’avinguda Marquès de Tamarit. També ha cedit alguns exemplars a la Biblioteca Municipal perquè la ciutadania la pugui llegir en servei de préstec.
Anselmo Vieitez, autor del llibre
Anselmo Vieitez, autor del llibre
Social
Et recomanem
Pleamar Vintage Market
18 i 19 de maig al parc de Voramar
Programa complet a: www.pleamarmarket.com
Diada castellera de primavera
19 de maiga les 12:30h a la plaça Martí Royo
Amb: Nois de la Torre, Xiquets de Cambrils i C. d'Altafulla
Festival Tarraco Viva
19 de maig a les 12:30h a la pineda de l'Era del Senyor
Més informació a: www.tarracoviva.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla