Notícies
05 de desembre del 2014
Nou pas endavant en la lluita per la gratuïtat de l’AP-7 entre Torredembarra i El Vendrell
Els alcaldes de la zona s’han reunit amb el conseller de Territori, Santi Vila. La propera cita la tindran amb el Ministeri d’Infraestructures
La gratuïtat de l’AP-7 en el tram que va de Torredembarra al Vendrell està cada cop més a prop de ser una realitat. Els alcalde d’Altafulla, Torredembarra, Creixell, Roda de Berà, el Vendrell, Cunit, i Calafell, han donat un nou pas endavant i s’han reunit amb el conseller de Territori de la Generalitat, Santi Vila. Ara fa unes setmanes ja es van reunir amb el subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra, i la propera cita la tindran amb el ministeri d’Infraestructures. La intenció és reunir-se amb el secretari general, Manuel Miño, el més aviat possible.

El batlle altafullenc, Fèlix Alonso, ha tornat a defensar que el més lògic és convertir l’AP-7 en la carretera de trànsit gratuït en aquest tram.
La gratuïtat del peatge entre Torredembarra i el Vendrell, segons asseguren els alcaldes, permetria descongestionar la carretera N-340, un dels trams que presenta una major intensitat de circulació arreu de Catalunya, sobretot durant els mesos d’estiu.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla