Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
09 de març del 2016
Els alcaldes del Pacte de Berà es reuneixen a l’Arboç per ultimar els preparatius de la mobilització del proper 19 de març a l’N-340
L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha avançat que en els propers dies es convocaran els mitjans per donar a conèixer tots els detalls
Els alcaldes del Pacte de Berà tornen a reunir-se aquest dimecres al migdia en una trobada de tràmit que servirà per ultimar els darrers preparatius de la gran mobilització que se celebrarà el proper dissabte 19 de març a la carretera N-340.

La reunió té lloc a l’Arboç, i l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ja ha confirmat la seva assistència. Ha explicat que “s’acabaran de perfilar totes aquelles qüestions logístiques que han de garantir una mobilització el més important possible, que doni la raó a aquells que posen de manifest el greu problema de sinistralitat al vial”. El batlle altafullenc insisteix que “la solució més immediata és l’aixecament de barreres en aquells trams de l’autopista AP-7 sense desdoblar”. Fèlix Alonso ha avançat que en els propers dies es convocaran els mitjans de comunicació a una roda de premsa per donar a conèixer tots els detalls de la mobilització.

La mobilització consistirà en diferents talls de trànsit simultanis a la carretera N-340, un al Vendrell (Baix Penedès) i l’altre al Perelló (Baix Ebre); i en marxes lentes paral·leles a l’autopista AP-7. A la cita no només s’hi sumaran els alcaldes del Pacte de Berà, sinó que també hi seran presents els alcaldes de les Terres de l’Ebre i la Federació de Transportistes de Tarragona.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla