Notícies
02 de març del 2016
Els PIJ de la Zona TRAC estudien oferir en properes edicions dues propostes d’esquiada en un mateix any
Els tècnics responsables es reuneixen dilluns per valorar la situació, donat l’èxit de l’edició d’enguany, amb una setantena de participants
Una setantena de joves de Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla i Creixell -els quatre municipis que conformen l’anomenada Zona TRAC- han participat aquest cap de setmana en una nova edició de l’Esquiada Jove, impulsada des dels Punts d’Informació Juvenil (PIJ), amb la col·laboració del Consell Comarcal del Tarragonès.

D’Altafulla n’han pres part una vintena de persones. Al municipi és una de les activitats que ofereix el PIJ més demandada pels joves. Tant és així, que enguany es van haver de tancar les inscripcions dues setmanes abans del previst. A la resta de municipis també és una de les propostes més sol·licitades, i és per aquest motiu que des de l’organització estudien, de cara a properes edicions, oferir dos autobusos en comptes d’un de sol, o bé oferir dues propostes d’esquiada en un mateix any. Segons la tècnica de Joventut d’Altafulla, Sandra Ballester, aquesta última és l’opció que pren més força. Els responsables es reuniran el proper dilluns per valorar la situació.

Enguany com a novetat s’han organitzat dos concursos amb l’objectiu de recollir moments representatius de la sortida, un de vídeo curt i un altre de fotografia. Per participar els joves han utilitzat el hàstag #tracjove i properament es triaran i donaran a conèixer les imatges guanyadores. La fotografia esdevindrà el cartell promocional de la propera edició; i el vídeo, l’anunci promocional.

L’objectiu de totes aquestes activitats és afavorir la interrelació del jovent de la zona TRAC, així com impulsar la pràctica de l’esport com a alternativa d’oci saludable. A més a més suposa un espai d’intercanvi i convivència que els professionals aprofiten per a la recollida d’iniciatives i de suggeriments dels joves.
Sandra Ballester, tècnica del PIJ d'Altafulla
Sandra Ballester, tècnica del PIJ d'Altafulla
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla