Notícies
16 de febrer del 2016
Les visites guiades al Far de Torredembarra tornen a posar-se en marxa el proper 27 de febrer
Les instal·lacions també s’obriran del 25 al 28 de març, i tots els dissabtes d’abril i maig, en horari d’11h a 13:30h
La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Torredembarra torna a apostar aquest 2016 per les visites guiades al Far. Una activitat que, segons el regidor responsable de l’àrea, Jordi Solé, “no poden deixar perdre després de l’èxit rotund de l’any passat que, fins i tot, va arribar a superar les seves expectatives”. Tant és així que enguany l’aposta del consistori torrenc passa per ampliar els dies i els horaris. La primera visita serà el proper dissabte 27 de febrer.
Més enllà de l’estiu, enguany les instal·lacions també s’obriran durant el període de Setmana Santa, del 25 al 28 de març, i tots els dissabtes d’abril i maig, en horari d’11 del matí a dos quarts de 2 del migdia.

Una altra de les novetats d’aquest any és que els grups de la visita s'amplien a 7 persones i es disposa de binocles per visualitzar tota la costa.
Totes aquestes modificacions s’emmarquen, segons Jordi Solé, dins de l’aposta de l’Ajuntament per la desestacionalització del turisme i per un “turisme familiar”, més enllà del “sol i platja”.

Les reserves s’han de realitzar mitjançant una aplicació que es troba a turismetorredembarra.cat, a través del telèfon 977 64 45 80, o de forma presencial a l’oficina de la regidoria de Turisme, al número 10 del passeig Rafel Campalans. El preu de la visita és de 3 € els adults i d’1,5 € els menors de 18 anys, els titulars del carnet jove i els majors de 65 anys.
Jordi Solé, regidor de Turisme
Jordi Solé, regidor de Turisme
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla