Notícies
15 de febrer del 2016
La FEAT rebutja l’aposta del conseller d’Interior, Jordi Jané, de prohibir el trànsit de camions a l’N-340
L’alcalde d’Altafulla i diputat al Congrés, Fèlix Alonso, ja ha presentat una Proposició No de Llei per reclamar la gratuïtat de l’AP-7
El conseller d’Interior, Jordi Jané, aposta per prohibir el pas de camions per la carretera N-340 com a mesura que permeti reduir els elevats nivells de sinistralitat en aquesta via, especialment a les Terres de l’Ebre. Una mesura que -ha reconegut- “no serà definitiva”. Malgrat aquest caràcter “provisional”, la proposta no ha estat ben rebuda per la Federació de Transportistes de Tarragona (FEAT). El seu president, Josep Lluís Aymat, ha rebutjat de forma contundent la iniciativa als micròfons d’Altafulla Ràdio. Ha lamentat que “culpabilitzar i criminalitzar el sector no és l’actitud correcta” ja que considera que el veritable problema és “una infraestructura insuficient i obsoleta”. Per a Aymat, la solució “urgent i immediata i que dóna una resposta real a la problemàtica continua sent la gratuïtat de l’AP-7”.

Una gratuïtat que l’alcalde d’Altafulla i membre del Pacte de Berà, diputat al Congrés i portaveu de la Comissió de Fomento a les Corts Generals, Fèlix Alonso, ja ha reclamat a través d’una Proposició No de Llei.

La FEAT, els alcaldes del Pacte de Berà, i els alcaldes de les Terres de l’Ebre han convocat una manifestació el 19 de març amb talls simultanis a l’N-340 al seu pas pel Perelló (Baix Ebre) i pel Vendrell (Baix Penedès). També s’han convocat marxes lentes per l’AP-7. Segons Josep Lluís Aymat, “un nou toc d’atenció per fer palesa la problemàtica”.

A la protesta també s’hi ha sumat el moviment veïnal de les Terres de l’Ebre que fa 20 setmanes que programa talls de trànsit en aquesta via.
Josep Lluís Aymat, president de la FEAT
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla i diputat al Congrés
Josep Lluís Aymat, president de la FEAT
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla