Notícies
12 de febrer del 2016
Els Castellers d’Altafulla donen un tret de sortida especial a la nova temporada
Abans del ‘Sant Tornem-hi’, aquest divendres han organitzat un assaig per la canalla, i una sortida per veure l’assaig dels Nens del Vendrell
Els Castellers d’Altafulla preparen un inici de temporada un pèl diferent al d’altres anys. Enguany, la colla local ha preparat una prèvia del ja tradicional ‘Sant Tornem-hi’ del proper 19 de febrer. Aquest divendres a les 8 del vespre a l’Era de l’Ixart la canalla gaudirà d’un primer assaig especial. Servirà per conèixer l’estat de forma dels més menuts després d’aquests mesos aturats. L’assaig estarà obert a tots aquells adults que hi vulguin col·laborar i començar a escalfar motors.

Paral·lelament, però, també s’ha organitzat una sortida per veure en primera persona l’assaig d’una colla gran com són els Nens del Vendrell. N’ha avançat alguns detalls el cap de colla, Pol Munté.

Més enllà d’aquestes modificacions en el tret de sortida a la temporada, altres novetats són la inclusió en el seu calendari de la nova ‘Diada d’Hivern’, el 13 de març; i els canvis en les juntes.

Pel que fa a la Junta Administrativa, Paco Pérez agafa el relleu en la presidència en substitució de Jean Segòvia; Natàlia Molinera ocupa la vicepresidència; Anna Laura Laguna, la secretaria; Paco Pérez i Anna Laura Laguna comparteixen la tresoreria; Jose Manuel Traviesa ocupa la vocalia; Jordi Cerón, l’assegurança; i Anna Laura Laguna, Jordi Cerón i Arturo Palavecino, l’àmbit de la comunicació.

Quant a la Junta Tècnica, encapçalada pel cap de colla Pol Munté, l’equip de Troncs el conformen Kike Fernàndez, David Jansà i Chus Amorín; l’equip de canalla, Àlex Cañas, Coté Traviesa, Úrsula Mimbrero, i Natàlia Molinera; i l’equip de Pinyes, Terry, Àlex Solé, Gonzalo Gorriz, i Roger Ruiz.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla