Notícies
10 de febrer del 2016
L’Ateneu de Dones d’Altafulla organitza 'La Ruta del Modernisme' en el marc del seu 25è aniversari
Les inscripcions es mantenen obertes fins aquest divendres 12 de febrer a un preu de 25 euros per als socis de l’entitat
L’Ateneu de Dones d’Altafulla està de celebració. Aquest 2016 l’entitat compleix 25 anys de la seva creació, i ha preparat un ampli programa d’activitats per commemorar l’efemèride. La primera tindrà lloc el proper dimarts 16 de febrer. Consistirà en una sortida cultural a Reus que han batejat amb el nom de 'La Ruta del Modernisme'. Un recorregut pel centre de la ciutat que donarà a conèixer als assistents els edificis més emblemàtics del moviment, com són l’Institut Pere Mata, les cases Navàs, Rull i Gasull, l’Ajuntament, o el Teatre Fortuny. La vicepresidenta de l’entitat, Maria Jesús González, ha destacat que la capital del Baix Camp “és la segona ciutat amb tradició modernista més important després de Barcelona”. La sortida anirà a càrrec de la guia turística Dolors Ginjoan, veïna d’Altafulla i nascuda, precisament, a Reus.

El preu de l’activitat és de 25 euros per als socis –jugant amb la xifra dels 25 anys que celebra l’entitat-, i de 32 euros per aquelles persones que no són sòcies. Les inscripcions es poden fer efectives fins aquest divendres de forma presencial al Centre d’Entitats, i per telèfon a través del 665 88 94 52.

Els plats forts del programa del 25è aniversari seran un creuer pel Mediterrani, i l’edició d’un llibre commemoratiu a càrrec de la veïna Maria Porter.

Altres activitats previstes per les properes setmanes són la conferència ‘El càncer al segle XXI’, que tindrà lloc el 26 de febrer a les 6 de la tarda a càrrec del doctor Sirvent; i la celebració del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març. Enguany la jornada comptarà amb tai-txi, màgia, un dinar de germanor, la tradicional lectura del manifest, i la presentació del nou logotip de l’entitat.
Maria Jesús González, vicepresidenta de l'Ateneu
Maria Jesús González, vicepresidenta de l'Ateneu
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla