Notícies
27 de gener del 2016
Els Castellers d’Altafulla incorporen la ‘Diada d’Hivern’ al seu calendari
Els assajos donaran el tret de sortida el 12 de febrer, i el 19 de febrer ja hi ha previst el ‘Sant Tornem-hi’
Els Castellers d’Altafulla han afegit una nova diada al seu calendari. Se celebrarà el proper 13 de març i esdevindrà la primera de la temporada. Segons ha avançat el cap de colla, Pol Munté, l’han batejat com a ‘Diada d’Hivern’, i servirà per agafar forma i poder portar de nou a la plaça del Pou castells de 7 en la que habitualment era la primera cita dels liles.

Malgrat incloure aquesta nova convocatòria a l’agenda, el calendari d’assajos es manté. Sí que hi ha modificacions, però, en l’Escola de Castells, que enguany no s’oferirà després d’observar uns “resultats no massa positius” la darrera campanya. D’aquesta manera, el tret de sortida els donaran directament els assajos generals el 12 de febrer. El 19 de febrer ja hi ha previst el ‘Sant Tornem-hi’.

Altres canvis que s’han produït en la colla durant els darrers dies, tal i com es va ratificar en l’assemblea ordinària del passat cap de setmana, són les modificacions en les juntes tècnica i administrativa. Paco Pérez agafa la presidència en substitució de Jean Segòvia; l’equip de pinyes incorpora tres persones i en dóna de baixa una; el de canalla perd un membre; i el de tronc n’incorpora dos.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla