Notícies
27 de gener del 2016
ATECA i l’Ajuntament lliuren una vintena de premis als guanyadors de la campanya de Nadal
L’acte d’entrega ha tingut lloc aquest dimarts al vespre a la Sala de Plens. Enguany s’han omplert un total de 8.000 butlletes
L’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) i l’Ajuntament d’Altafulla han lliurat aquest dimarts al vespre els premis de la campanya de Nadal ‘Compra a Altafulla, i guanya un mar de premis’. Una vintena d’obsequis que s’han repartit entre els afortunats del sorteig que es va celebrar ara fa unes setmanes en directe des dels estudis d’Altafulla Ràdio.

És el tercer any consecutiu que se celebra la iniciativa al municipi, i la valoració que en fan des d’ATECA és més que positiva. El president, Lluís Canyellas, ha destacat la “gran participació en aquesta edició respecte altres anys, donat, sobretot, que es tracta d’una campanya d’hivern en què molts dels establiments de la vila, principalment del Barri Marítim, estan tancats”. Una satisfacció, segons ha explicat, que és compartida pels comerciants. Iniciatives com aquesta –ha afegit- esdevenen “un incentiu pel comerç local”. En total, s’han omplert al voltant de 8.000 butlletes entre els diferents comerços que hi han pres part.

El regidor de Comerç i Consum, Jaume Sánchez, també ha destacat “una lleugera millora de les compres”. Ha parlat de la importància de “fidelitzar el client i premiar el bon consumidor”.

Aquesta és una de les iniciatives que promou la regidoria per fomentar el comerç de proximitat. N’hi ha moltes altres que també estan en marxa al municipi com són les Jornades Gastronòmiques, l’impuls de l’emprenedoria a través d’un conveni amb la URV, o la ruta de tapes que es posarà en marxa la propera primavera.

El lliurament de premis ha tingut lloc aquest dimarts al vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament.
Lluís Canyellas, president d'ATECA
Jaume Sánchez, regidor de Comerç i Consum
Jaume Sánchez, regidor de Comerç i Consum
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla