Notícies
22 de gener del 2016
Nova campanya de donació de sang a Altafulla
La convocatòria tindrà lloc el proper 28 de gener, de 18h a 21h al Centre de Salut
Altafulla té una nova cita marcada en vermell en la seva agenda per aquest mes de gener. El Banc de Sang i Teixits promourà, amb la col·laboració de la regidoria de Salut de l’Ajuntament, una nova campanya de donació de sang al municipi. La convocatòria tindrà lloc el proper 28 de gener, de les 6 de la tarda a les 9 de la nit al Centre de Salut.

La passada edició del mes de juliol va registrar unes xifres molt baixes. Només 17 persones van sumar-se a la convocatòria, mentre que un municipi de les característiques d’Altafulla hauria de recollir una xifra de donacions que girés al voltant de les 45 persones. Uns números que a dia d’avui estan lluny de la realitat.

Més enllà de la convocatòria a Altafulla, fins aquest divendres encara està en marxa la Marató de Donants de Sang 2.0. Una iniciativa a la qual s’hi ha sumat l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Per donar sang, cal entrar al web donarsang.gencat.cat i reservar hora.

A hores d’ara, el Banc de Sang té reserves per a 8 dies, una quantitat que es considera normal. Per grups sanguinis, les reserves d’A+ són per a 8 dies (normal); les d’A-, de 5 dies (baix); les d’0+, de 9 dies (normal); les de 0-, de 5 dies (baix); les de B+, de 10 dies (normal); les de B-, de 2 dies (molt baix); les d’AB+, de 12 dies (normal); i les d’AB-, de 2 dies (molt baix).
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla