Notícies
04 de gener del 2016
Última jornada d’una nova edició molt exitosa del Parc de Nadal d’Altafulla
La visita del Patge Reial i el taller de mobilitat urbana de la Policia Local han estat les activitats més participatives
El Parc de Nadal d’Altafulla ha tornat a oferir aquests primers dies de l’any al Poliesportiu Municipal inflables per a infants de diverses edats, jocs de circ, tallers de manualitats, maquillatge, kars, entre moltes altres activitats. Una oferta molt variada que ha permès superar l’afluència de famílies respecte l’any passat, quan ja va esdevenir tot un èxit. La regidora de Participació, Montse Castellarnau, s’ha mostrat molt satisfeta.

Una de les activitats estrelles d’aquest Parc de Nadal ha estat la visita del Patge Reial, que ha recollit en persona les cartes i els desitjos dels més petits. Entre els tallers amb més participació també en destaca el de mobilitat urbana, que l’Ajuntament organitza de forma conjunta amb la Policia Local. Montse Castellarnau ha agraït la col·laboració dels agents.

Aquest dilluns, de 5 a 8 de la tarda, serà l’última jornada per gaudir de la iniciativa, dirigida a nens i nenes des dels 0 fins els 14 anys.
Montse Castellarnau, regidora de Participació
Montse Castellarnau, regidora de Participació
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla