Notícies
30 de desembre del 2015
Vicens Fraguas i Àngel Altès, guanyadors del 4t Concurs de Pessebres d’Altafulla
En categoria Infantil tots els participants rebran premis, que es lliuraran el dia 4 de gener en el marc del Parc de Nadal
La quarta edició del Concurs de Pessebres d’Altafulla ja té guanyadors. Fa uns dies tancava les inscripcions amb una dotzena de pessebres, entre adults i infants, que en alguna ocasió han executat les tasques de manera conjunta. Dilluns a la tarda va ser quan els membres del jurat van passar casa per casa per valorar la feina i posar nota als treballs.

El veredicte, que s’ha fet públic aquest dimecres, proclama com a guanyadors del 4t Concurs de Pessebres d’Altafulla a Vicens Fraguas i Àngel Altès. El primer obté el premi al millor pessebre artístic, i el segon el premi al millor pessebre popular. Cada un d’ells consta d’un val de 50 euros per gastar a l’establiment Viavins d’Altafulla.

Segons la regidora de Festes d’Altafulla, Alba Muntadas, es tracta d’una xifra de participació “bona i similar a altres anys”. A més, ha destacat la participació infantil donat que enguany s’ha fet difusió del certamen als centres educatius de la vila. Muntadas ha explicat, també, que “vist el nivell i la representació tant en pessebre artístic com popular de la categoria Adult, el jurat va decidir atorgar dos premis d’igual valor”.

Ara només resta pendent el lliurament de premis als dos vencedors de la categoria Adult i un reconeixement per a cada un dels nens i nenes que hi ha pres part en la categoria Infantil. L’acte tindrà lloc el dia 4 de gener a les sis de la tarda en el marc del Parc de Nadal que hi haurà instal•lat al pavelló municipal. Tot i haver-se lliurat els guardons, però, els pessebres hauran d’estar exposats fins el dia 6 de gener.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla