Notícies
23 de desembre del 2015
Enllestits els treballs d’asfaltat de diversos carrers d’Altafulla
Les tasques de manteniment s’han centrat enguany en la plaça i el carrer de la Casera, en el camí de la Nou, i en el carrer Traginers
L’Ajuntament d’Altafulla ha posat el punt i final als treballs d’asfaltat que de forma anual realitza la regidoria d’Urbanisme per tal de mantenir en bon estat els carrers del municipi. Segons l’edil responsable de l’àrea, Marisa Méndez-Vigo, “petites intervencions que són molt necessàries” per millorar la imatge de la vila i el dia a dia de la ciutadania.

Una de les intervencions més destacada és la que s’ha dut a terme a la plaça i al carrer de la Casera. Una zona, segons ha explicat la regidora, en què mai s’havia fet cap intervenció. Els treballs s’han centrat en l’adequació de la majoria de voreres, en les canalitzacions soterrades, i en l’asfaltat.

Una altra de les actuacions que ha destacat Marisa Méndez-Vigo és la que s’ha realitzat al camí de la Nou, amb la voluntat, principalment, de millorar el trànsit de vianants.

També s’han realitzat tasques d’asfaltat al carrer Traginers. Ara fa tot just un any aquests mateixos treballs de manteniment es van centrar en l’adequació dels carrers Termes, Munts, i Caus.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla