Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
22 de desembre del 2015
Pepi Miró posarà fil a l’agulla l’any vinent per publicar la segona edició de ‘Les aventures del Pepitu’
La veïna d’Altafulla començarà a buscar finançament pel nou projecte, que espera que compti de nou amb els dibuixos de Núria Riambau
Pepi Miró ja pensa en una nova edició de ‘Les aventures del Pepitu’. La veïna d’Altafulla ha confirmat que de cara a l’any vinent tornarà a posar fil a l’agulla per treure al carrer el segon volum del seu entranyable personatge. De fet, les narracions ja estan escrites, només fa falta recollir-les de nou en una publicació. Per a la seva edició, però, calen diners. El primer volum va comptar amb el suport econòmic de l’Ajuntament, i Pepi Miró té la intenció ara de buscar altres vies de finançament. Amb el que si confia, però, és amb repetir la col·laboració de la també veïna Núria Riambau, autora de les il·lustracions del primer volum. La directora de l’Escola de Música ja ha avançat que estaria “encantada” de rebre la proposta.

La primera edició de ‘Les aventures del Pepitu’ va veure la llum el passat mes d’abril. Tres narracions giren entorn de Sant Jordi, de la diada de l’11 de setembre, i de Sant Martí, i que ja han estat pràcticament exhaurides a les llibreries.
Pepi Miró, autora del conte
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla