Notícies
17 de desembre del 2015
El Ple de Pressupostos de l’Ajuntament d’Altafulla s’ajorna fins el 25 de gener
La sessió, que havia de celebrar-se el dimarts 22 de desembre, s’ha hagut de retardar per donar compliment a la Llei de Transparència
El Ple extraordinari de Pressupostos de l’Ajuntament d’Altafulla canvia de data. En un primer moment, la sessió havia de celebrar-se el proper dimarts 22 de desembre a les 4 de la tarda. Un calendari, però, que s’ha hagut de modificar ja que la corporació ha de continuar treballant en l’elaboració de les diferents partides per tal de donar compliment a la nova Llei de Transparència, que entra en vigor el proper 1 de gener. Finalment, la sessió se celebrarà el 25 de gener amb caràcter ordinari, coincidint amb l’últim dilluns de mes.

Els números de l’exercici 2016 presentaran com a principal novetat respecte el d’exercicis anteriors, segons ha avançat el regidor d’Hisenda, Jordi Molinera, una nova organització i configuració d’acord amb les diferents regidories. No presentarà gaire variacions ni a nivell de quantitats ni a nivell de repartiment.

Una altra de les novetats en l’elaboració d’aquests pressupostos és que comptaran amb les aportacions i els suggeriments dels grups de l’oposició amb la voluntat d’arribar al màxim consens possible entre govern i oposició, més enllà de les diferències polítiques. Jordi Molinera es va reunir el passat mes de novembre amb els representants de CiU, Pere Gomés i Xavier Rofas, i amb el número ú de C’s, Alberto Moreno.

El Pressupost de l’Ajuntament d’Altafulla per al 2016 tornarà a rondar els 7 milions d’euros. Uns comptes que s’establiran de nou segons els criteris de contenció, d’estabilitat, i de garantia dels serveis essencials que presta el consistori a la ciutadania.
Jordi Molinera, regidor d'Hisenda
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla