Notícies
11 de desembre del 2015
Front comú del territori per posar fi als problemes de sinistralitat a la carretera N-340
Els alcaldes del ‘Pacte de Berà’ participaran aquest divendres en les marxes lentes i en els talls al vial, des d’Alcanar fins a l’Ametlla de Mar
Alcaldes, associacions de veïns, i transportistes han fet una crida a la ciutadania perquè participi aquest divendres en la gran manifestació que tindrà lloc a la carretera N-340 al seu pas per les Terres de l’Ebre.

Està previst que a partir de les 3 de la tarda un centenar de camions i d’autocars col·lapsin el vial i l’autopista AP-7, des d’Alcanar fins a l’Ametlla.

Sota el lema ‘No més morts, prou de peatges’, tornaran a denunciar la sinistralitat i l’alt nivell de trànsit de la carretera N-340, i exigiran de nou la gratuïtat de l’AP-7 com a “solució més immediata”.

Els alcaldes del ‘Pacte de Berà’ participaran en la convocatòria. De fet, l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha insistit en la idea que la reivindicació que es va batejar en un primer moment com a ‘Pacte de Berà’ s’ha convertit ara en ‘Pacte de la N-340’. Ha recordat que “Altafulla sempre ha estat al capdavant d’aquesta lluita, i que avui no podien fallar”.

En cas de no rebre una resposta positiva per part de les administracions, es mantindran les mobilitzacions.

Aquest dijous, una cinquantena de veïns han tornat a tallar el vial, com fa ja dotze setmanes, a l’Ametlla de Mar, per reclamar la gratuïtat de l’AP-7.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla