Notícies
11 de desembre del 2015
El ‘Caganer’, protagonista de la nova sessió de la ‘Capsa dels Contes’
La iniciativa pretén incloure cada mes una xerrada complementària que arribi de la mà dels pares i mares que en formen part
El ‘Caganer’ ha estat el protagonista aquest dijous a la tarda de la nova sessió de la ‘Capsa dels Contes’. El Centre d’Entitats ha tornat a omplir-se d’infants aquest mes de desembre, acompanyats de les seves famílies, per gaudir del plaer de la lectura. La iniciativa pretén anar més enllà de la pràctica habitual dels contacontes, i introduir als més petits en el món dels llibres. De fet, la narració de les diferents històries, a càrrec de la veïna Pepi Miró, va acompanyada d’un taller que en fa referència. L’activitat la dirigeix Maria Garcia, qui ha explicat que “existeixen estudis que confirmen que aquells nens i nenes que s’inicien en la lectura de ben petits, d’adults ja tenen adquirit l’hàbit”.

En aquesta ocasió, ha complementat l’activitat una xerrada de la també veïna Gemma Maymó. Ha donat a conèixer als assistents el seu bloc, un portal que ofereix diferents alternatives d’oci i lleure per gaudir en família. La intenció és que aquesta activitat paral·lela es mantingui, i que aquells pares i mares que siguin experts en alguns temàtica o coneixedors d’alguna proposta interessant la facin arribar a la resta de famílies.

Tot plegat, una iniciativa que les famílies valoren molt positivament i la consideren molt interessant. Sentim alguns dels pares i mares que han assistit a la sessió d’aquest dijous.
Fins el passat mes d’octubre l’activitat se celebrava a la Biblioteca Municipal, o al Parc de la Caputxeta en cas que fes bon temps; però l’elevada participació va obligar les organitzadores a traslladar-la al Centre d’Entitats.
Maria Garcia, responsable del taller
Gemma Maymó, responsable de la xerrada
Pares i mares dels infants
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla