Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
10 de desembre del 2015
Tot a punt per a la celebració d’una nova edició de La Marató a Altafulla
El programa s’ha encetat aquest dimecres, i s’allargarà fins el diumenge amb una desena d’activitats. Enguany la iniciativa coincidirà amb la celebració de la Fira de Nadal
Altafulla torna a sumar-se aquest cap de setmana al programa de La Marató de TV3. Enguany la iniciativa solidària es dedicarà a la diabetis i l’obesitat, les dues malalties metabòliques més freqüents a Catalunya.

El programa d’activitats al municipi ja ha sortit al carrer i els cartells de promoció també onegen per diferents indrets de la vila. Els actes, de fet, s’han posat en marxa aquest dimecres amb la venda de pastissos casolans a les llars d’infants Francesc Blanch i Hort de Pau, i amb la penjada d’estrelles a l’escola La Portalada i la instal·lació de la guardiola solidària.

Les activitats es reprendran divendres a La Portalada amb un berenar solidari de coca i xocolata, amb la col·laboració dels alumnes de 6è. El centre també organitzarà una tómbola els dies 15 i 16. Durant la Fira de Nadal, el Punt d’Informació Juvenil (PIJ) vendrà xapes i coc sense sucre; i el Club Bàsquet Altafulla tornarà a destinar a La Marató la recaptació d’aquest dissabte en la presentació dels seus equips. Tampoc hi faltaran les ja tradicionals actuacions de les agrupacions instrumentals de l’Escola Municipal de Música –el 17 de desembre a les 6 a La Violeta-, i de la Jazzorquestra de l’Institut –el 19 de desembre a les 6 a l’Institut.

Més enllà de la mobilització social que promou la iniciativa amb la implicació de milers de ciutadans d’arreu del territori en aquesta assenyalada data, al llarg de tot l’any es poden fer donatius per sensibilitzar, divulgar i impulsar la recerca sobre aquestes dues malalties.

Les aportacions es poden fer a través d’internet a www.tv3.cat/marato/donatius, mitjançant el compte corrent de la Fundació (ES94 2100 0555 34 0202122222), des dels caixers automàtics de ‘La Caixa’, i amb les aplicacions per a iPhone i Android. També es pot col·laborar el mateix dia de la celebració, el 13 de desembre, trucant al telèfon 905 11 50 50.
Eva Martínez, regidora d'Acció Social
Eva Martínez, regidora d'Acció Social
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla