Notícies
07 de desembre del 2015
La iniciativa ‘Tapes Bruixes’ substituirà les Jornades Gastronòmiques de Primavera d’Altafulla
La regidoria de Comerç i Consum també estudia la creació d’un viver d’empreses d’àmbit tecnològic i del món del disseny
L’alternativa gastronòmica que estudia l’Ajuntament d’Altafulla des de fa mesos en substitució de les Jornades de Primavera ja té nom. El consistori ha batejat la iniciativa com a ‘Tapes Bruixes’. Una ruta de tapes que, tot i que encara ha d’acabar de perfilar el seu format i la seva oferta, pretén anar més enllà dels tradicionals recorreguts per bars i restaurants que tan de moda s’han posat en els darrers temps. La voluntat és consensuar la iniciativa amb els restauradors. Ho ha avançat als micròfons d’aquesta casa el regidor de Comerç i Consum, Jaume Sánchez, qui també ha avançat que des de l’Ajuntament també estudien la creació d’un viver d’empreses d’àmbit tecnològic i del món del disseny.

A la tardor, el municipi sí que va gaudir de Jornades Gastronòmiques. La vuitena edició de la mostra, que va servir més de 2.000 menús, i que va suposar un volum de negoci per als restauradors de 56.000 euros.

Malgrat esdevenir un èxit en tots els sentits, Sánchez considera que “cal continuar treballant en la seva difusió i consolidació, i buscar un relat potent, un fil conductor que les faci encara més atractives”. La durada, de tres setmanes, la considera idònia.
Jaume Sánchez, regidor de Comerç i Consum
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla