Notícies
Foto: Neus Gris
16 de novembre del 2015
Altafulla se solidaritza amb les víctimes de París i de Beirut
La corporació ha convocat un minut de silenci aquest dissabte i aquest dilluns al migdia, en què també s’hi han sumat els treballadors municipals
Altafulla ha mostrat aquest dissabte abans del Vermut Familiar de Festa Major el seu condol al poble francès i al poble libanès pels atemptats terroristes patits aquest divendres a París i a Beirut. Diferents representants municipals han presidit l’acte de respecte a les víctimes i de suport als familiars. El regidor Jordi Molinera ha explicat que amb aquest minut de silenci s’ha volgut “mostrar la repulsa envers aquests atacs, i lamentar les tràgiques morts”.

Aquest dilluns a les 12 del migdia la corporació municipal s’ha tornat a reunir a les portes de l’Ajuntament en una segona convocatòria. En aquesta ocasió, l’acte també ha estat una mostra de rebuig a l’assassinat d’una dona al Vendrell a mans de la seva parella. L’alcalde, Fèlix Alonso, ha expressat el seu “sentiment d’impotència i de dolor”.

A la convocatòria s’hi han afegit els treballadors municipals, convocats per UGT. El sindicat també ha condemnat els atemptats i ha mostrat la seva solidaritat amb les víctimes i els familiars.
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla