Notícies
16 d'octubre del 2015
Els Castellers d’Altafulla actuen aquest diumenge a l’Arboç
Els de l’Era de l’Ixart reprenen els assajos aquest divendres després de la jornada de descans del dimarts
Els Castellers d’Altafulla reprenen els assajos aquest divendres després de la jornada de descans del dimarts. Una aturada ben merescuda després d’un cap de setmana frenètic amb actuacions a Alcover, la Pobla de Montornès, i Bellprat.

Unes diades, però, que els de l’Era de l’Ixart ja han deixat enrere. Ara tenen la mirada posada en la cita de l’Arboç d’aquest diumenge a les 12 del migdia. Una diada que s’emmarca dins de la Setmana Cultural del municipi, i en què els acompanyaran els Minyons de l’Arboç i els Castellers de la Il·lusió.

Una nova oportunitat per acabar d’embastar la diada de la Festa Major de Sant Martí, una de les fites més importants de la temporada per als liles.
L’assaig d’aquest divendres tindrà lloc a partir de les 9 del vespre al local. El cap de colla, Pol Munté, ha avançat que, en acabar, es desplaçaran fins la plaça del Pou per començar a preparar també el Pilar Caminant per les Escales.

A diferència d’altres anys, aquesta serà la dinàmica que se seguirà aquesta temporada donades les necessitats de la colla.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla