Notícies
09 d'octubre del 2015
Els ciclistes del Baix Gaià demanen precaució als conductors pel Pont del Pilar
El dispositiu de seguretat dels Mossos estarà format per 1.650 agents que tenen previst realitzar gairebé 1.400 controls preventius
El Servei Català de Trànsit preveu que uns 500.000 vehicles es desplaçaran de l'àrea metropolitana de Barcelona durant l'operació sortida pel Pont del Pilar. La previsió és que ho facin entre les 3 del migdia d’aquest divendres i fins a les 3 del migdia de dissabte.
Tres dies, doncs, en què la precaució ha de regnar a les carreteres catalanes. Qui haurà d’anar molt en compte aquest pont són els ciclistes. Precisament en la trobada de Penyes del Baix Gaià del passat cap de setmana, van presentar com una de les seves principals preocupacions la seguretat.

Són conscients que ells també han de complir el codi de circulació, però reconeixen que, en moltes ocasions, són els conductors dels turismes els que el desconeixen, sobretot en aquells punts que es refereixen a la circulació en bicicleta. Sirvent ha explicat que cada vegada són més les persones que practiquen aquest esport, i que els grups són cada vegada més nombrosos. El president de la Penya Ciclista d'Altafulla, Juanjo Sirvent, ha demanat als conductors de vehicles que “baixin la velocitat, i que no els avancin fins que no puguin fer-ho amb seguretat”.

El dispositiu de seguretat dels Mossos d’Esquadra per aquests dies estarà format per un total de 1.648 agents que tenen previst realitzar 1.391 controls preventius.
Juanjo Sirvent, president de la Penya
Juanjo Sirvent, president de la Penya
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla