Notícies
09 d'octubre del 2015
Es compleix un any de l’enderroc dels Cinemes Les Bruixes d’Altafulla
No va ser fins el passat mes de març quan la superfície comercial Mercadona va obrir portes en aquest mateix espai
Aquest divendres es compleix un any de l’inici dels treballs d’enderroc dels Cinemes Les Bruixes d’Altafulla. Unes tasques que significaven, segons l’aleshores regidor d’Urbanisme, Jordi Molinera, el punt i final a un llarg procés judicial i de legalització i reordenació de l’espai. Una determinació que arribava “a bon port” amb les diferents parts implicades, i que “donava sortida a les preocupacions del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, de la Generalitat, i dels veïns de la zona”.

Una reordenació urbanística que a dia d’avui ha permès, a més, entre d’altres, la connexió amb entrada i sortida amb l’antiga carretera N-340, la recuperació del connector biològic en l’espai que ocupava l’aparcament lateral, i la construcció d’un carril bici.

No va ser fins el passat mes de març quan la superfície comercial Mercadona va obrir portes en aquest mateix espai, després de mesos de negociacions i tràmits administratius. Una obertura que, més enllà d’esdevenir una nova oferta al municipi, donava feina a una vintena de veïns i veïnes. El balanç que en fan d’aquest primer any en funcionament és molt positiu.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla