Notícies
06 d'octubre del 2015
El PSC demanarà la compareixença urgent de la ministra Pastor al Congrés per la carretera N-340
Els socialistes reclamen al Govern que pressioni al ministeri de Foment per aconseguir la gratuïtat de l'AP-7
El grup socialista al Congrés demanarà la compareixença urgent de la ministra de Foment, Ana Pastor, a la Comissió de Foment perquè doni explicacions sobre la carretera N-340 al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre. El diputat Joan Ruiz ha recordat que, fa un any, la ministra va anunciar bonificacions per als camions que es desviessin del vial en qüestió a l'AP-7, però ha lamentat que, malgrat l'increment de la sinistralitat, la mesura no s'hagi fet efectiva. Ha parlat de “govern i ministra autistes”.

Per la seva banda, el diputat electe al Parlament, Carles Castillo, ha reclamat al Govern que pressioni al ministeri per concretar la gratuïtat de l'AP-7 i impulsar la construcció de l'A-7.

Un dels impulsors de l’anomenat ‘Pacte de Berà’, que pretén posar fi a la problemàtica que pateix encara a dia d’avui la carretera N-340, és l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso. Des de bon principi ha insistit en la evidència de la “sobresaturació” del vial, i la necessitat de “solucions immediates”, que, segons el seu parer, passen per “obligar als camions a circular per l’autopista AP-7”. Ha recordat en aquest sentit que en les properes setmanes arribarà l’avaluació del projecte de bonificacions per a vehicles pesats aplicat en algunes carreteres catalanes, entre elles la N-240, a partir del qual s’haurà de prendre una decisió al respecte, tal i com es va comprometre la ministra Ana Pastor.

Fèlix Alonso s’ha mostrat crític amb el contingut de la reunió que la setmana passada van mantenir el Conseller d'Interior, Jordi Jané, i els alcaldes del ‘Pacte de Berà’ ja que considera que “va esdevenir més aviat un acte electoral que no pas una trobada de feina”.
Joan Ruiz, diputat
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla