Notícies
Foto: Altafulla Ràdio-Arxiu
24 de maig del 2024
El ple d’aquest dilluns a l’Ajuntament d’Altafulla debatrà un nou EMC i rectificacions en els POUM de Cabana i Baixada de la Cova
També es vol modificar conceptualment l’ordenança de quioscos i aprovar definitivament la distinció de Salvador Gatell com a fill predilecte
L’equip de govern d’Altafulla proposa aquest dilluns al ple ordinari de maig l’aprovació d’un nou expedient de modificació de crèdit, és el novè d’aquest curs. En aquesta ocasió es vol dotar el pressupost de més recursos per fer front a les obres de construcció de la nova cuina que s’està instal·lant a l’Esplai de la gent gran.

S’hi aportaran 20.000 euros provinents d’un préstec a llarg termini, on també s’hi inclouran 3.200 euros per maquinària i utillatge divers. Una altra de les partides destacades és la de 15.000 euros, per a instal·lació de quadres elèctrics de la brigada. La proposta arribarà de la mà del regidor d’Hisenda, Dani Franquès.

Per altra banda, des de l’àrea d’Urbanisme, es porten a aprovació unes rectificacions tant en el POUM de la Baixada de la Cova i Passeig del Fortí com en el POUM de la Cabana, a instàncies de la Comissió d’Urbanisme de Tarragona. Es tracta en el primer cas d’unes consideracions respecte a l’habitatge protegit i a la sortida del carrer de l’Isidrot. Pel que fa a la Cabana, es modifica lleugerament l’edificabilitat, com detalla la coalcaldessa d’Altafulla, Alba Muntadas.

Tornant a l’àrea d’Hisenda, els membres del Plenari debatran també sobre la modificació de l’Ordenança Fiscal número 16, relativa als quioscos temporals que s’instal·len a la vila en motiu de diversos esdeveniments. El que s’ha fet en aquest cas, com explica el regidor Dani Franquès, és ordenar conceptes i separar les tarifes per tipologia d’esdeveniment o mercat.

El ple d’aquest dilluns es completa amb l’aprovació definitiva de la distinció de Salvador Gatell com a fill predilecte de la vila i la dació de compte sobre la modificació de la tarifa de l’aigua. A més es proposen una moció de suport a l’Amnistia, per part d’alcaldia, i dues més d’EINA i AA sobre la situació ferroviària i una altra sobre la situació de Palestina. A més dels informes de presidència i les preguntes del grup.

Es podrà seguir en directe per aquesta emissora, a les 19h.
Dani Franquès, regidor d'hisenda d'Altafulla
Alba Muntadas, coalcaldessa d'Altafulla
Dani Franquès, regidor d'hisenda d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla