Notícies
22 de setembre del 2015
Els empleats públics de L’Ajuntament d’Altafulla recuperaran a la nòmina de setembre el 25% de la paga extra del 2012
És la segona administració pública de l’Estat que ho ha anunciat després que ho fes Estepona (Màlaga)
L'Ajuntament d’Altafulla pagarà el 25% de la paga extra suprimida per llei al desembre de 2012 en la nòmina del mes de setembre. L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha afirmat que ha ordenat a Intervenció de l'Ajuntament que faci tots els tràmits possibles per destinar-hi la partida corresponent amb la finalitat d’abonar aquesta quantia als treballadors municipals. Alonso ha afegit que l'Ajuntament d’Altafulla compleix amb els requisits imposats pel govern de l’Estat per procedir al pagament del gairebé 25% de la paga extra, com són el compliment de la regla de despesa, d'estabilitat pressupostària del 2014 i que el període mitjà de pagament de factures no supera els 30 dies.

D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Altafulla es convertirà en la segona administració pública de l’Estat en fer efectiva aquesta promesa per part del Ministre Montoro, després que ja ho hagi anunciat l’Ajuntament d’Estepona, a Màlaga. Pel que fa a l'anunci per part del govern de l’Estat de pagar un altre 25% de la paga extra de 2012, Alonso ha indicat que el consistori estarà en disposició de realitzar el pagament d'aquesta quantia, sempre que no s'hagin modificat els criteris fixats per l'executiu central i es compti amb partida pressupostària suficient.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha recordat també que l’equip de govern sempre s’ha mostrat en contra sobre la decisió del govern espanyol a retirar la paga extra als treballadors municipals afectats per aquesta mesura fa tres anys.

Després de tres anys i a només uns mesos de les eleccions a l’Estat, el Consell de Ministres va aprovar fa unes setmanes per decret la devolució d'una quarta part de la paga que es va suspendre en 2012. L’altra meitat que queda pendent s’abonarà al llarg del 2016, sempre que ho permeti l'economia estatal. Segons Montoro, en principi es farà en dues parts i també d'acord amb les disponibilitats pressupostàries.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla