Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
29 d'abril del 2024
La Violeta presenta una primera programació per maig i juny amb música, cinema i dansa com a protagonistes
L'estrena del nou disc de Maria Jaume 'Nostàlgia Airlines' és un dels plats forts de les propostes
El Casal Municipal La Violeta manté l'activitat aquests mesos abans de fer oficial una programació estable de la mà del nou programador de l'espai. Ho fa, per una banda, acollint diferents activitats d'entitats i, per l'altra, amb propostes pròpies. La primera que arriba aquest pròxim mes de maig és la projecció d'un film de dibuixos animats que promet riures per a tota la família, és 'Minions: l'origen de Gru', una pel·lícula on s'explica com va créixer i evolucionar el personatge del malvat Gru i els seus entremaliats i alhora entranyables col·laboradors de color groc, els minions. Una projecció que es podrà gaudir diumenge 5 de maig a les 18h, amb accés gratuït.

Dissabte 25 de maig serà el torn de gaudir en exclusiva al territori de l'estrena del nou treball de la cantautora mallorquina Maria Jaume, que presenta el disc 'Nostàlgia Airlines', un dels projectes musicals més esperats de l'any i que millors crítiques ha rebut des de la seva sortida al mercat. Serà a les 20h i amb entrada també gratuïta.
I ja el primer dia de juny, qui pujarà a l'escenari de La Violeta serà la companyia tarragonina Evohé, amb 'Encalves Libres', un espectacle de dansa que pretén reflexionar sobre l'amor i la llibertat amb una aposta pel món oníric i suggerent. Dissabte 1 de juny a les 19h, amb entrada a 5 euros.

Diumenge 16 de juny a les 12h serà el torn d'un espectacle familiar, amb la música com a protagonista i també amb l'humor per bandera. Lali BeGood és qui capitaneja aquesta proposta que també té accés gratuït.

Finalment, abans d'entrar de ple en l'estiu, el 27 de juny la nova gerència del Casal Municipal ens convida a endinsar-nos en la Tarragona dels últims anys de la dictadura i com es van viure des del punt de vista de diferents persones del col·lectiu LGBTI. És el documental 'Una ciutat de mussols' i la xerrada posterior, amb la presència d'alguns dels protagonistes i responsables del film, entre ells, el polifacètic actor i productor teatral Oriol Grau. A més d'Inés Olondriz i Xavier Salsench. A les 18.30h amb entrada gratuïta.

Les entrades per a tots els espectacles, encara que no tinguin cost, es poden reservar a través del web del consistori (www.altafulla.cat).
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla