Notícies
21 de setembre del 2015
Junts pel Sí reuneix a Altafulla unes 80 persones i Montse Palau apel•la a la unitat de gent diversa per votar “sí” el 27-S
La número 2 de la llista a Tarragona defensa la coalició a Altafulla amb l’argument de “decidir per nosaltres mateixos”
Junts pel Sí ha celebrat aquest diumenge a Altafulla un dels actes oberts de campanya en el que hi han participat la número 2 de la llista a Tarragona, la torrenca Montse Palau; el primer tinent d’Alcalde d’Altafulla per l’EINA, Jordi Molinera; el regidor per CiU a Altafulla, Pere Gomés, la regidora per CiU a Cambrils, Mercè Dalmau, i el membre de Junts pel Sí a la llista de Tarragona, l’altafullenc Oriol Vidal-Barraquer. L’acte s’ha celebrat al carrer de Sant Antoni Abat, davant la seu de l’EINA a Altafulla, amb una vuitantena d’assistents.

La número 2 de la llista, Montse Palau, ha apel•lat a la unitat de gent diversa que aglutina la coalició per votar el “Sí” el 27-S, i ha defensat l’argument de “decidir per nosaltres mateixos” en matèria de Cultura, Infraestructures i Economia, entre d’altres qüestions.

La torrenca i número 2 de la llista de Junts pel Sí a Tarragona ha conclòs que l’únic denominador comú que uneix a “tanta gent és viure millor al nostre país”.
Montse Palau
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla