Notícies
21 de setembre del 2015
La conselleria d’Interior i els alcaldes del “Pacte de Berà” demanaran a Foment que desviï obligatòriament els camions de l'N-340
L’alcalde d’Altafulla és crític i diu que aquesta trobada ha estat més “un acte electoral” que una reunió de feina
El Conseller d'Interior, Jordi Jané, i els alcaldes del “Pacte de Berà” faran front comú davant el Ministeri de Foment per exigir que desviï obligatòriament els camions de l'N-340 per l'autopista AP-7, bonificant el peatge un 50%. Jané i els alcaldes s'han reunit aquest divendres per consensuar aquesta posició de cara a una reunió que la Generalitat mantindrà amb l'Estat la setmana que ve. El delegat de la Generalitat a Tarragona, Quim Nin, ha parlat sobre aquestes bonificacions.

Volen que el desviament s'apliqui a tota la via, des d'Alcanar fins l'Arboç. En el cas del tram del Tarragonès i el Baix Penedès, els representants polítics demanen que sigui una mesura temporal mentre es projecta el perllongament de l'autovia A-7, amb un traçat que sigui el màxim paral•lel possible a l'autopista. Així ho ha dit l’alcalde de Roda de Berà i president del Consell Comarcal del Tarragonès, Pere Virgili.

Per la seva banda, l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, que havia proposat la setmana passada passar a l’acció sobre les mobilitzacions en cas que no hi hagués resposta per part de Foment, i en cases de nous accidents, s’ha mostrat crític amb el contingut d’aquesta reunió, i ha dit que “ha estat més un acte electoral” que no pas una trobada de feina.

La reunió entre Estat i Generalitat es podria concretar per aquest mateix divendres.
Quim Nin, delegat del govern a Tarragona
Pere Virgili, president del Consell Comarcal del Tarragonès
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla