Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
05 d'abril del 2024
La comissaria dels Mossos a Torredembarra vol ser un referent per a la seguretat ciutadana a tot el Baix Gaià
El conseller Joan Ignasi Elena assegura que l'equipament serà una millora en l'atenció del cos envers les 9 poblacions a les quals donarà servei
Segon dia d'activitat efectiva dels vora 50 agents que estan destinats a la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra que s'ubica a Torredembarra i que representa una passa endavant molt important per a tot el Baix Gaià. La seguretat ciutadana a la subcomarca es veu reforçada amb aquesta nova comissaria de proximitat llargament reclamada i de la qual, com ha recordat l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ja fa 10 anys que se'n parla. Rovira ha valorat molt positivament l'entrada en funcionament de l'equipament i tot el que representa pels veïns de la zona. Igualment, destaca que la presència del cos permetrà deslliurar les policies locals de tasques de seguretat ciutadana que estaven duent a terme i que ara assumirà plenament el cos català.

En la mateixa línia s'ha expressat el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, destacant que amb la comissaria de Torredembarra s'omple un buit que deixava la zona del Baix Gaià a cavall entre les ABP pròximes com la de Tarragona i la del Vendrell. Ara, assegura, la població dels 9 municipis als quals es donarà servei, notaran una millora substancial en les actuacions policials dels Mossos i en la proximitat del cos, tant per a les poblacions de costa, que ja tenen la seva policia pròpia com per a les d'interior, més petites i, per tant, mancades d'aquesta figura.

Elena ha afegit que el nombre d'agents podria créixer pròximament, ja que està en marxa un procés d'ampliació de la plantilla a tot el país i que també podria repercutir al Baix Gaià. Això serà, però, molt progressiu i atenent a les convocatòries en marxa o previstes tant per aquest estiu com per al de l'any vinent.

Pel que fa a la comissaria com a edific, les obres han representat un cost de 5,7 MEUR i de les seves característiques arquitectòniques es destaca el material principal de construcció, que ha estat la fusta, atorgant més confort per als seus usuaris, alhora que representa una aposta per la sostenibilitat, com ha destacat Elena.
Eduard Rovira, alcalde de Torredembarra
Joan Ignasi Elena, conseller d'Interior
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla